Skal man leje bil når man rejser til Azorerne?

Der er så meget at se på Azorerne, at det næsten vil være synd ikke at tage på bilrundrejse. På den måde kan man komme overalt, hvor man vil – også ud i den fjerneste afkrog.  Når det er sagt så er det dog ikke alle af de 9 øer hvor det giver mening at leje bil, på et par af øerne ville jeg gå, cykle eller leje en lokal guide inkl. bil.(ofte en jeep)

De ni øer, som udgør øgruppen Azorerne, ligger spredt over et ganske stort område på mere end 600 km i diameter. Man kan flyve eller sejle mellem øerne; mulighederne er bedst i sommerhalvåret. Mange turister når dog ikke længere end øen São Miguel, der er den største, mest udbyggede og mest besøgte af øerne.  Det er synd og skam, for de andre øer har så meget at byde på og de er meget forskellige hvad angår natur og oplevelser.

Hvis man vil opleve så meget som muligt af Azorerne, er det selvfølgelig oplagt at besøge flere af øerne og så køre rundt på de enkelte øer i en lejet bil. Har man ikke tid til at rejse rundt til flere øer, kan man sagtens få et ganske godt indtryk af Azorerne, selvom man vælger at blive på en ø i løbet af sit ophold. Så har man virkelig tid til at køre rundt og opleve stort og småt på øen.

Hvor lejer man den billigste bil på Azorerne

At leje bil i dag er blevet meget nemt og billigt i forhold til før. Der findes i dag mange hjemmesider som sammenligner priser på billeje fra alle biludlejningsselskaber på Azorerne. Det fungere faktisk ligesom når du sammenligner priser på flybilletter på hjemmesider som Momondo og Travelmarket. Det som er vigtig når du lejer bil på Azorerne og andre rejsemål er at få en pris der er inkl. ubegrænset kilometer, lovpligtige forsikringer og at du afhenter og aflevere lejebilen med fuld tank. Blandt de sites som sammenligner billeje er bla. AutoEscape, AutoEurope, Holiday Autos, BillejeInfo og HolidayCar. Selv benytter jeg mig ofte af BillejeInfo når jeg skal leje bil på Azorerne

Sammenlign billeje priser på Azorerne

Pakkerejse inkl. billeje til Azorerne

Der er ikke så mange rejsebureauer tilbage i Danmark som er specialister i skræddersyet pakkerejser og slet ikke til Portugal. Tidligere var der PortugalBureauet, men i dag er der kun nogle få stykker tilbage f.eks Svante Rejser og Hideaways. Fælles for dem begge er at Når man rejser på bilrundrejse på Azorerne med Svante eller Hideaways rejser, er alle hotellerne booket hjemmefra, så man skal bare køre af sted og suge indtryk til sig. Der er booket fly, bil og hotellerne står klar og venter på jer, når I når frem til næste destination.

VN:F [1.9.22_1171]
Din mening om artiklen
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)

Om Marie

Hej, mit navn er Marie og det er mig der sammen med mine venner skriver her på bloggen Marie Was Here. Efter at have arbejdet mange år i rejsebranchen og besøgt utallige hoteller og ferieboliger har jeg valgt at dele mine oplevelser med dig. Er du ligesom mig træt af de mange hotel søgemaskiner der laver upersonlige og ofte ukorekte beskrivelser af hoteller og ferieboliger, så håber jeg du får glæde af min blog. Har du lyst til at skrive en kommentar eller måske en beskrivelse af et unikt hotel, så er du altid meget velkommen.
Dette indlæg blev udgivet i Rejsetips og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>