Familieferie på Santorini i Grækenland

Det er en rigtigt god ide at holde familieferie på Santorini. Selv om øen traditionelt især er blevet besøgt af unge rygsækturister og det internationale jet-set, byder den også på gode muligheder for familier med både små og store børn. Alene det at ankomme til øen med færge er en eventyrlig oplevelse for børn i alle aldre. Tænk, at man skal holde ferie på dette udslukte vulkankrater. Så går turen op ad den stejle skrænt mod hoteller og ferieboliger. Dem findes der et kæmpe udvalg af på Santorini, og der er muligheder for enhver pengepung. Mange familier med børn vælger at bosætte sig på øens vestlige eller sydlige kyst, hvor strandene med det sorte sand breder sig. Det er vigtigt, at børnene bruger badesko og i det hele taget er opmærksomme, når de bader på Santorini. Sandet bliver brændende varmt i solen, og lavabunden under bølgerne kan man skære sig på, hvis man ikke er forsigtig. Hvis man har større børn, der svømmer godt og kan lide at springe ud fra klipper og badebroer, kan man finde spændende steder overalt på øen. Hvis man rejser med børn er det også en oplagt mulighed at kombinere turen til Santorini med besøg på andre af Kyklade-øerne, der tilbyder lidt mere traditionelle strande og bademuligheder.

VN:F [1.9.22_1171]
Din mening om artiklen
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)

Om Marie

Hej, mit navn er Marie og det er mig der sammen med mine venner skriver her på bloggen Marie Was Here. Efter at have arbejdet mange år i rejsebranchen og besøgt utallige hoteller og ferieboliger har jeg valgt at dele mine oplevelser med dig. Er du ligesom mig træt af de mange hotel søgemaskiner der laver upersonlige og ofte ukorekte beskrivelser af hoteller og ferieboliger, så håber jeg du får glæde af min blog. Har du lyst til at skrive en kommentar eller måske en beskrivelse af et unikt hotel, så er du altid meget velkommen.
Dette indlæg blev udgivet i Rejsetips og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>