Sådan finder du de bedste rejsetilbud til Azorerne i Portugal

I Danmark er der mange, der primært kender Azorerne fra vejrudsigten – når de taler om højtryk over Azorerne, betyder det ofte godt vejr til Danmark.

På Azorerne er vejret mildt og behageligt lunt året rundt, men det kan dog være ret omskifteligt, og indimellem kommer der pludselig tåge og dis – så husk en varm trøje. Rigtig koldt bliver det dog aldrig, selv om vinteren når temperaturen sjældent under de 16-19 grader. Om sommeren ligger temperaturen på 24-28 grader. Altså et skønt og behageligt klima, hvor der er varmt, men aldrig alt for varmt.

Højsæsonen er om sommeren, men ligesom de Kanariske Øer og Madeira er Azorerne også et godt bud på en vinterdestination. Der er grønt og frodigt hele året, og selv om vinteren er temperaturen stadig behagelig. Om vinteren kan man for eksempel svømme i et af de lune kildebassiner med 30 grader varmt vand eller nyde spa og wellness.

Der er ingen tvivl om, at man finder de bedste rejsetilbud til Azorerne i vinterhalvåret, men resten af året kan man også finde gode rejsetilbud til de fjerntliggende betagende atlanterhavsøer – særligt hvis man er ude i god tid inden ferien og måske endda er fleksibel omkring, hvilke datoer man kan rejse.

Portugal.dk – alt om Azorerne

Hvis du ikke kender siden Portugal.dk og du overvejer en rejse til Azorerne kan jeg anbefale dig at kigge forbi siden. Foruden at du kan sammenligne priser og finde de billigste rejser fra de fleste rejsebureauer og flyselskaber, så er der en masse gode artikler med rejsetips om Azorerne. Portugal.dk er ikke et rejsebureau med en hjemmesider med informationer om rejsemål i Portugal.

Find rejsetilbud til Azorerne

VN:F [1.9.22_1171]
Din mening om artiklen
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)

Om Marie

Hej, mit navn er Marie og det er mig der sammen med mine venner skriver her på bloggen Marie Was Here. Efter at have arbejdet mange år i rejsebranchen og besøgt utallige hoteller og ferieboliger har jeg valgt at dele mine oplevelser med dig. Er du ligesom mig træt af de mange hotel søgemaskiner der laver upersonlige og ofte ukorekte beskrivelser af hoteller og ferieboliger, så håber jeg du får glæde af min blog. Har du lyst til at skrive en kommentar eller måske en beskrivelse af et unikt hotel, så er du altid meget velkommen.
Dette indlæg blev udgivet i Rejsetips og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>