Hua Hin er det perfekte sted til en langtidsferie

Hua Hin i Thailand er det perfekte sted til en langtidsferie. Udbuddet af lejligheder og huse til leje er stort, og du kan finde lækre steder med egen pool. Du kan også nyde din ferie på Hua Hins lange strand, hvor du kan få afslappende thaimassage.

Hvis du er golfelsker er Hua Hin et ekstra godt valg til en langtidsferie. Området har nogle af landets bedste golfbaner, og der er adskillige baner af meget høj standard at vælge imellem. Du kommer til at spille i smukke omgivelser og under vejledning af din egen private caddie.

I Hua Hin findes der et netværk af danskere, der af forskellige årsager er bosat i Hua Hin i kortere eller længere perioder. Her kan du finde en golfpartner eller blot deltage i netværksaftner og møde ligesindede. Netværket har også forskellige interessegrupper for eksempel en bogklub.

Under din langtidsferie har du mulighed for at følge sprogkurser i thai. Det er let at øve sig i løbet af dagen, og du hører sproget omkring dig hele tiden. Og da det sikkert ikke er din sidste ferie i Thailand, kan du bruge sproget igen, når du vender tilbage.

Vil du vide mere om Hua Hin

Hua Hin på Google

Hua Hin på Wikipedia

Turistguide om Hua Hin

Turistkontoret i Thailand

VN:F [1.9.22_1171]
Din mening om artiklen
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)

Om Marie

Hej, mit navn er Marie og det er mig der sammen med mine venner skriver her på bloggen Marie Was Here. Efter at have arbejdet mange år i rejsebranchen og besøgt utallige hoteller og ferieboliger har jeg valgt at dele mine oplevelser med dig. Er du ligesom mig træt af de mange hotel søgemaskiner der laver upersonlige og ofte ukorekte beskrivelser af hoteller og ferieboliger, så håber jeg du får glæde af min blog. Har du lyst til at skrive en kommentar eller måske en beskrivelse af et unikt hotel, så er du altid meget velkommen.
Dette indlæg blev udgivet i Rejsetips og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>