Her finder du de bedste rejsetilbud til Amalfikysten

Vil du have et godt rejsetilbud til Amalfikysten, kan det godt betale sig at være ude i god tid. Der er ofte rabatter at hente, hvis man bestiller sin ferie et godt stykke tid i forvejen. Mange ejere af ferieboliger i Italien er villige til at give rabat, hvis man booker sin ferie i god tid. Og den rabat giver de fleste rejsebureauer selvfølgelig videre til dig.

Der er mange flyselskaber, der flyver fra Danmark til Rom eller Napoli – også lavprisselskaber som f.eks Norwegian, easyJet og Vueling. Fra Rom kan man tage højhastighedstoget til Napoli, det tager en times tid. Derfra kan man tage en bus eller et tog til Amalfikysten, det tager også en times tid. Eller man kan leje en bil i lufthavnen og selv køre til Amalfikysten. Så har man også en bil, som man kan bruge i hele ferien, når man skal ud på ture i området.

Skal du leje en bil i f.eks Rom eller Napoli lufthavn til din ferie på Amalfikysten findes der i dag mange hjemmesider hvor du kan sammenligge priser på billeje fra de forskellige selskaber. Ofte bruger jeg selv Billejeinfo eller Holiday Autos.

Amalfikysten, der regnes som en af de smukkeste kyster i Europa, er skøn året rundt. Klimaet er mildt, men selvfølgelig mest indbydende forår, sommer og efterår. Italienerne holder selv ferie i juli og august, og mange valfarter til Amalfikysten. Så ligesom alle andre steder gælder det her, at kan man holde ferie uden for højsæsonen, er der færre turister og bedre rejsetilbud at få.

Kulturrejser til Amalfikysten

Flere og flere rejser på kulturrejse med dansk rejseleder til Italien og i de senere år er Amalfikysten et af de rejsemål som har tiltrukket mange danske rejsebureauer som arrangere grupperejser. Skal jeg nævne et par stykker som har Amalfikysten på programmet kunne det være Kulturrejser, 65 Ferie, Gislev Rejser, Albatros Rejser og Best Travel. Det er dog ikke alle der har base på selve Amalfikysten men ofte i Sorrento.

Læs mere om kulturrejser til Amalfikysten

VN:F [1.9.22_1171]
Din mening om artiklen
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)

Om Marie

Hej, mit navn er Marie og det er mig der sammen med mine venner skriver her på bloggen Marie Was Here. Efter at have arbejdet mange år i rejsebranchen og besøgt utallige hoteller og ferieboliger har jeg valgt at dele mine oplevelser med dig. Er du ligesom mig træt af de mange hotel søgemaskiner der laver upersonlige og ofte ukorekte beskrivelser af hoteller og ferieboliger, så håber jeg du får glæde af min blog. Har du lyst til at skrive en kommentar eller måske en beskrivelse af et unikt hotel, så er du altid meget velkommen.
Dette indlæg blev udgivet i Rejsetips og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>