Sådan finder du de billigste rejsetilbud til Mlata

Midt i Middelhavet, mellem Afrika og Europa, ligger Malta. Mange er de folkeslag, der op igennem tiderne er kommet til øerne; nogle for at erobre, andre med mere fredelige hensigter. Fønikerne, romerne, grækerne og korsfarerne er naturligvis kommet til Malta med skib. Dette er de færreste forundt i dag, selvom det endnu er muligt at tage færgen fra Sicilien til Malta stort set alle ugens dage.

Maltas lufthavn ligger blot omkring 5 kilometer syd for Valletta. Samtidig ligger lufthaven faktisk midt på øen i nord-/sydgående retning. Malta er altså en utrolig lille ø; dette gør, at når man er landet i lufthavnen, er man stort set fremme. Kun til Gozo tager det lidt længere tid.
Om sommeren flyver mange danske charterselskaber til Malta lufthavn. Har man ikke købt en charterrejse, fordi man selv vil finde sin feriebolig, er det ofte muligt at købe flybilletten hos charterselskaberne.

I sommerperioden er der også flere muligheder med rutefly fra Danmark til Malta. Ryan Air har normalt to ugentlige afgange fra Billund og fra Kastrup flyver Norwegian op til fire gange om ugen. Hvis man er ude i god tid, kan man sagtens være heldig at finde billige billetter; også i højsæsonen.

De billigste rejser til Malta

Der findes flere rejsebureauer som tilbyder charterrejser til Malta, f.eks Star Tour og Folke Ferie som bla. har deres eget hotel på øen.  Vil du sammenligne priser på rejser til Malta så kan jeg anbefale TripX rejser, her kan du ofte spare op til 30 % på din ferie.

Find den billigste pris på rejser til Malta

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Din mening om artiklen
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)

Om Marie

Hej, mit navn er Marie og det er mig der sammen med mine venner skriver her på bloggen Marie Was Here. Efter at have arbejdet mange år i rejsebranchen og besøgt utallige hoteller og ferieboliger har jeg valgt at dele mine oplevelser med dig. Er du ligesom mig træt af de mange hotel søgemaskiner der laver upersonlige og ofte ukorekte beskrivelser af hoteller og ferieboliger, så håber jeg du får glæde af min blog. Har du lyst til at skrive en kommentar eller måske en beskrivelse af et unikt hotel, så er du altid meget velkommen.
Dette indlæg blev udgivet i Rejsetips og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>